fbpx
nyaron ro 2
nyaron szereda

NYÁRON

VARA ÎNCEPE CU NOI!

Începe luna iunie cu o aventura adevărată și călătorește la Miercuriea Ciuc. Te invităm să petreci cu trupele tale preferate la Festivalul NyárOnszereda, unde pe lângă concerte te așteptăm cu o multitudine de evenimente captivante. Fie că ești single sau ai familie, fie că ești tânăr sau chiar mai în vârstă, acest festival este pentru tine. Vino să faci cunoștință cu trupele maghiare din Bazinul Carpatic, petrece cu favoritele tale, relaxează-te cu chansoane, dansează în curtea destinată muzicii populare și relaxează-te în timpul programelor indoor. Începe sezonul estival din 2022 la Miercurea Ciuc. Anul acesta noi începem vara!
Kozma Attila
0

nap

0

helyszín

0

esemény

BILETE

DUBLU-CLICK

Te-am convins cu acest line-up? Atunci cumpără-ți urgent biletul, dar nu uita nici de prietenii tăi. Distrează-te alături de ei la primul festival din această vară. Dacă te-ai hotărât, ai la dispoziție bilete de o zi cu care poți participa la orice eveniment în ziua aleasă sau cumpără un abonament cu care te poți bucura de acces nelimitat la toate programele oferite de noi. Dă click pe butonul Bilete și începe vara alături de noi aici în Miercurea Ciuc!

Nu rata prima petrecere de vară a anului, dă clic pe buton și distrează-te cu noi în perioada 9-12 iunie.

Kozma Attila

HARTA

HARTA FESTIVALULUI

În Miercurea Ciuc nu e doar frig, avem și o grămadă de locuri extraordinare pe care vom încerca să le umplem în timpul festivalului pentru ca tu să te simțiți cât mai acasă. Pe harta interactivă, poți vedea unde concertează trupele tale preferate și unde se servesc cele mai gustoase delicii în timpul festivalului. Te vom aștepta cu surprize pe traseele concepute exclusiv pentru participanții evenimentului, așa că nu mai pierde timpu’ fă dublu-clicku’ și nu rata cea mai mare petrecere din Miercurea Ciuc!

csik map2b

ANT

Străduință autonomă neconstructivistă / Dj & Jam Sessions

MURAL zone

𝗚𝗿𝗮𝗳𝗳𝗶𝘁𝗶 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽

SCENA CETĂȚII

Concerte și evenimente în aer liber

INSULA PĂCII

Festival Chill Zone in Parcul Central / muzică clasică, cărți, hamacuri, violoncel, vioară, hang pan și land art

STRADA PIETONALĂ + CURTEA TRADITIILOR

flashmob-uri, artă contemporană, arte plastice, teatru de păpuși, teatru stradal, muzică stardală, statui vii

+

Curtea Tradițiilor / muzică folclor, dansuri tradiționale, workshopuri pentru copii, programe pentru familii si adulți „Táncház”, lăutari autentici, artă tradițională, lansare de carte, degustare de vinuri și pălinci, toate astea îmbinate cu expoziții

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

Evenimente culturale / concert simfonic și alte tipuri de concerte, spectacole, conferință

PARK stage

SCENA NEST - Concerte Urban Rooftop

SALA DE CONCERT ȘI CINEMA

Evenimente culturale / concerte și proiecții de film

BÂZÂIT CULTURAL LA KULISSZA + TEATRU

Terasă, concerte, evenimente

+

Kollár - Klemencz László, Lovasi András și alții